KATEGORIE E-SHOPU

Jestliže se za tmy musíte pohybovat po silnici, myslete na vaši bezpečnost a používejte výstražné oděvy s vysokou viditelností. Nezáleží na tom, zdali jdete pěšky, jedete na kole, anebo kolik vám je let. Nošení reflexní vesty může ochránit před zbytečnou nehodou každého, zvláště děti a dokonce i vaše čtyřnohé miláčky.

Ochrana chodců a motoristů

Chodci jsou na silnicích nejvíce ohroženi v noci, zvláště na takových místech, kde není vyznačen přechod pro chodce. V tmavém oblečení jsou chodci pro řidiče téměř neviditelní a motoristé nemají šanci včas reagovat, když vás zkrátka nevidí. Výstražné prvky, jako je reflexní vesta, odráží světla reflektorů vozidel a chodec nebo cyklista je tak dobře viditelný i za tmy.

Všichni řidiči by si před cestou doma i v zahraničí měli zkontrolovat, jestli mají reflexní vestu ve vozidle. Ta je totiž ve většině zemí Evropy povinná a taktéž v České republice je podle nařízení vlády součástí povinné výbavy všech vozidel.

Myslete na své děti a čtyřnohé mazlíčky

Existuje mnoho situací, kdy musíme na bezpečí našich dětí dbát ještě více než obvykle. Jízda na kole či na odrážedle, na in-line bruslích, na sjezdovce na lyžích, ale i cesta do školy za tmy, to vše jsou případy, kdy je třeba, aby děti byly dobře vidět, a to jak ostatními, tak i jejich rodiči. Pohyb v reflexní vestě zaručí dobrou viditelnost vašich dětí.

Majitelé psů také určitě ocení, když při večerním venčení bude jejich čtyřnohý miláček dobře viditelný. Zvláště, pokud poblíž vede silnice a hrozí, že se na ni pes zaběhne. Motoristé mohou psa na vozovce za tmy snadno přehlédnout, avšak s reflexní vestou bude váš pes nepřehlédnutelný.

Bezpečnost především

Na silnici, na stavbě, v průmyslových provozech, při outdoorové zábavě či při sportu, prostě všude tam, kde je nutné být vidět, se bez využití reflexních vest též neobejdete. Jedná se o nezbytnou součást výbavy nejen automobilu, ale také každého, pro koho je bezpečnost na prvním místě.

 

Stahujte nový katalog!
REFLEXNÍ PRVKY
2023/2024

Katalog

Stáhnout katalog

 

DARUJTE BEZPEČNOST
Vašim blízkým

Stáhnout leták

 

Stahujte katalog 
Nažehlovacích obrázků a záplat

Stáhnout katalog
 

 

POŠTOVNÉ A BALNÉ ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 1500 Kč

 

 
Jsme partneři projektu

Doprava ZDARMA
Volejte ZDARMA
Obchodní podmínky