KATEGORIE E-SHOPU

O bezpečnosti na silnici již bylo napsáno hodně. Nehodovost na silnicích ale jakoby veškeré snažení ignorovala. Stále potkáváme chodce a cyklisty, kteří v šeru hazardují se svým zdravím. 

Používáním reflexních prvků snadno a rychle zajistíte Vaši viditelnost v silničním provozu!

Přichází podzim a s ním zvýšený počet nehod, způsobený špatnou viditelností. Přitom během jediného krátkého okamžiku lze mnohonásobně zvýšit bezpečnost svou i svých blízkých. Stačí jen připnout reflexní pásku, nasadit reflexní tyčinky na kolo, nebo připnout dítěti na batoh reflexní přívěšek, vše je to otázka několika vteřin nebo minut.

Reflexní pásky

Jako jedno z možných řešení se nabízí reflexní pásky. Jejich používání je snadné, během jediné vteřiny reflexní pásku nasadíte nebo sundáte a uschováte. Vyrábí se v několika barvách i v různých provedeních: samonavíjecí, blikací nebo na suchý zip.

Reflexní páskyReflexní páskyReflexní pásky

Výhodou samonavíjecích reflexních pásek je jejich rychlé a snadné použití. Tyto reflexní pásky se samy ovinou kolem ruky, nohy, kolem rámu kola, kočárku, kabelky apod.

Pokud Vám neimponuje samonavíjecí princip, lze použít varianty reflexních pásek se suchým zipem. Tyto dodáváme jako blikací reflexní pásky, které mimo reflexní vrstvy navíc blikají červeným světlem, nebo jako reflexní pásku XXL, která se liší od ostatních většími rozměry a tedy i větší reflexní plochou (šířka 4,5 cm a délka 43 cm).

Reflexní proužky na ráfky, reflexní tyčinky na kolo

Reflexní proužky na ráfkyReflexní proužky na ráfky se lepí na obvod kola, ale můžete je aplikovat také na zadní stranu sedla, na přilbu nebo na rám. Jsou vyrobeny z velmi kvalitního materiálu 3M, který zaručuje vysokou viditelnost na velké vzdálenosti.

Reflexní tyčinky na kolo jsou další prvky, které zvýší bezpečnost cyklistů v silničním provozu. Reflexní tyčinky lze poměrně snadno připevnit na dráty kola, kde drží velice pevně. Za snížené viditelnosti odrážejí světlo až na 200 m!

Reflexní přívěšky

Reflexní přívěšky jsou rychlou a snadnou cestou, jak zviditelnit Vaše děti v silničním provozu. A navíc se budou přívěšky Vašim dětem líbit. Připněte jim přívěšek na aktovku, na batoh, nebo na bundu a uvidíte.

​ Reflexní přívěšky​ Reflexní přívěšky​ Reflexní přívěšky

​Co závěrem?

Na několika předchozích řádcích jsme Vám ukázali, že zvýšit bezpečnost v silničním provozu není žádná věda a nevyžaduje to víc než pár minut Vašeho času. Jako další prostředky ke zvýšení bezpečnosti můžeme doporučit např. reflexní vesty pro dospělé nebo reflexní vesty pro děti. Majitele chlupatých mazlíčků by mohla zajímat např. reflexní vesta pro psa a reflexní obojky pro psy. Nepodceňujte bezpečnost v silničním provozu, vlastní zdraví a zdraví Vašich blízkých za to přeci stojí!

 

Stahujte nový katalog!
REFLEXNÍ PRVKY
2023/2024

Katalog

Stáhnout katalog

 

DARUJTE BEZPEČNOST
Vašim blízkým

Stáhnout leták

 

Stahujte katalog 
Nažehlovacích obrázků a záplat

Stáhnout katalog
 

 

POŠTOVNÉ A BALNÉ ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 1500 Kč

 

 
Jsme partneři projektu

Doprava ZDARMA
Volejte ZDARMA
Obchodní podmínky