KATEGORIE E-SHOPU

Jestliže se za tmy musíte pohybovat po silnici, myslete na vaši bezpečnost a používejte výstražné oděvy s vysokou viditelností. Nezáleží na tom, zdali jdete pěšky, jedete na kole, anebo kolik vám je let. Nošení reflexní vesty může ochránit před zbytečnou nehodou každého, zvláště děti a dokonce i vaše čtyřnohé miláčky.

Ochrana chodců a motoristů

Chodci jsou na silnicích nejvíce ohroženi v noci, zvláště na takových místech, kde není vyznačen přechod pro chodce. V tmavém oblečení jsou chodci pro řidiče téměř neviditelní a motoristé nemají šanci včas reagovat, když vás zkrátka nevidí. Výstražné prvky, jako je reflexní vesta, odráží světla reflektorů vozidel a chodec nebo cyklista je tak dobře viditelný i za tmy.

Všichni řidiči by si před cestou doma i v zahraničí měli zkontrolovat, jestli mají reflexní vestu ve vozidle. Ta je totiž ve většině zemí Evropy povinná a taktéž v České republice je podle nařízení vlády součástí povinné výbavy všech vozidel.

Myslete na své děti a čtyřnohé mazlíčky

Existuje mnoho situací, kdy musíme na bezpečí našich dětí dbát ještě více než obvykle. Jízda na kole či na odrážedle, na in-line bruslích, na sjezdovce na lyžích, ale i cesta do školy za tmy, to vše jsou případy, kdy je třeba, aby děti byly dobře vidět, a to jak ostatními, tak i jejich rodiči. Pohyb v reflexní vestě zaručí dobrou viditelnost vašich dětí.

Majitelé psů také určitě ocení, když při večerním venčení bude jejich čtyřnohý miláček dobře viditelný. Zvláště, pokud poblíž vede silnice a hrozí, že se na ni pes zaběhne. Motoristé mohou psa na vozovce za tmy snadno přehlédnout, avšak s reflexní vestou bude váš pes nepřehlédnutelný.

Bezpečnost především

Na silnici, na stavbě, v průmyslových provozech, při outdoorové zábavě či při sportu, prostě všude tam, kde je nutné být vidět, se bez využití reflexních vest též neobejdete. Jedná se o nezbytnou součást výbavy nejen automobilu, ale také každého, pro koho je bezpečnost na prvním místě.

 

Stahujte nový katalog!
REFLEXNÍ PRVKY
2024

Katalog

Stáhnout katalog

 

DARUJTE BEZPEČNOST
Vašim blízkým

Stáhnout leták

 

Stahujte katalog 
Nažehlovacích obrázků a záplat

Stáhnout katalog
 

 

POŠTOVNÉ A BALNÉ ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 1500 Kč

 

 
Jsme partneři projektu

Doprava ZDARMA
Volejte ZDARMA
Obchodní podmínky